Prefabrik Ev

Wiki Article

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfileında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Taşıyıcılarında çOkay az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çok artmıştır.

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve prefabrik ev modelleri konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak için theşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page